Het modelleren van de ideale woon- leef- en werkomgeving is onze missie! De omgeving waarin men zich bevindt speelt een belangrijke rol voor mensen hun welzijn en geluk. Hierin heeft iedereen zijn/ haar eigen wensen. Wij geloven daarom dat door middel van maatwerk en het toepassen van SLIMme oplossingen de ideale leefomgeving gecreëerd kan worden!
Door een zorgvuldige inventarisatie van eisen, wensen en mogelijkheden modelleren we met behulp van slimme en creatieve oplossingen de ideale omgeving. Met behulp van 3D-impressies wordt geverifieerd en door ontwikkeld. Vervolgens wordt overgegaan op realisatie.
Jordy spijker Wie is SLIM? Dedemsvaart Bouwkunde Jordy Spijker Nederlands Reuverswerf 22 7701XS, dedemsvaart Jordy@bbslim.nl 06-11944955 Whatsapp mij Bouwbureau Slim JSP3dontwerptekenburo

Het modelleren van droomwoningengeeft mij energie. In nauwe samenwerking met opdrachtgevers wil ik een(bouw-kundig) SLIM ontwerp neerzetten. Een ontwerp dat naadloos aansluit op wensen en mogelijkheden. Het enthousiasme van mensen wanneer we de 3D-visualisaties tonen is onbetaalbaar!

Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag! onder het genot van een kop koffie